• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Đakovo - Zagreb

Čazmatransova linija Đakovo-Zagreb vozi 4 puta dnevno, i 4 puta dnevno u povratku za Đakovo. Prvi polazak iz Đakova za Zagreb je u 8:40h, a posljednji u danu u 18:10h.

Akcija: Čazmatrans Bus Đakovo-Zagreb

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Đakovo za 3 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI ĐAKOVO-ZAGREB

Svaki dan, Čazmatransovi autobusi polaze za Zagreb u: 

  • 8:40, 12:40, 16:40 i 18:10

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti 90 dana na domaćim linijama te čak do 180 dana za linije prema Njemačkoj. Saznajte više o polascima za povratak iz Zagreba - Autobusna linija Zagreb-Đakovo.

KUPITE KARTU ĐAKOVO-ZAGREB
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!