• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Osijek - Zagreb

Čazmatransova linija Osijek - Zagreb vozi 4 puta dnevno, i 4 puta dnevno u povratku za Osijek. Prvi polazak iz Osijeka za Zagreb je ujutro u 8h, a posljednji u danu u 17:30h.

Akcija: Čazmatrans Bus Osijek-Zagreb

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Zagreb za manje od 4 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI OSIJEK-ZAGREB

Svaki dan, Čazmatransovi autobusi polaze iz Osijeka za Zagreb u: 

  • 8:00, 12:00, 16:00 i 17:30

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti 90 dana na domaćim linijama te čak do 180 dana za linije prema Njemačkoj. Saznajte više o polascima za povratak iz Zagreba - Autobusna linija Zagreb - Osijek.

KUPITE KARTU OSIJEK-ZAGREB
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!