• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Slavonski Brod - Zagreb

Čazmatransova linija iz Slavonskog Broda prema Zagrebu vozi sa 7 polazaka dnevno, u oba smjera, na linijama Slavonski Brod - Zagreb i Zagreb - Slavonski Brod. Prvi polazak za Zagreb je ujutro u 5h, a posljednji u danu u 19:30.

Čazmatrans Bus Slavonski Brod-Zagreb

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Zagreb direktnim linijama za samo 2,5 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Autobusne karte možete kupiti online po najpovoljnijim cijenama već od 49,50 kn za dijete. Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI SLAVONSKI BROD-ZAGREB

Čazmatransovi autobusi polaze iz Slavonskog Broda

  • 5:00 (radnim danom), 7:45 (radnim danom i subotom), 10:00, 13:55, 15:00, 17:55, 19:30.

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti 90 dana na domaćim linijama te čak do 180 dana za linije prema Njemačkoj. Saznajte više o polascima za povratak iz Zagreba - Autobusna linija Zagreb - Slavonski Brod.

KUPITE KARTU SLAVONSKI BROD-ZAGREB
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!