• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Zagreb - Šibenik

Čazmatrans vas u suradnji sa Autotransport Šibenik vozi sa 4 polazaka na linijama Zagreb - Šibenik i Šibenik - Zagreb. Prvi polazak je u 6:00, a posljednji u danu u 16h.

Čazmatrans Bus Zagreb-Šibenik

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Šibenik direktnim linijama, autocestom, za samo 4,5 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Autobusne karte možete kupiti online po najpovoljnijim cijenama već od 72,00 kn. Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI ZAGREB-ŠIBENIK

Svaki dan, Čazmatransovi autobusi polaze za Šibenik

  • 6:00, 8:30, 12:30 (radni dan i subota) i 16:00 (*brzi)

*brzi - brza autobusna linija Zagreb - Šibenik koja putuje 4 sata i 30 minuta.

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti 90 dana na domaćim linijama i linijama za Srbiju te čak do 180 dana za linije prema Njemačkoj. Saznajte više o polascima za povratak iz Šibenika - Autobusna linija Šibenik - Zagreb.

KUPITE KARTU ZAGREB-ŠIBENIK
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!