• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Zagreb - Slavonski Brod

Čazmatransova linija prema Slavonskom Brodu vozi sa 7 polazaka dnevno, u oba smjera, na linijama Zagreb - Slavonski Brod i Slavonski Brod - Zagreb. Prvi polazak za Slavonski Brod je ujutro u 7:30, a posljednji u danu u 19:00.

Čazmatrans Bus Zagreb-Slavonski Brod

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Slavonski Brod direktnim linijama za samo 2,5 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Autobusne karte možete kupiti online po najpovoljnijim cijenama već od 49,50 kn za dijete. Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI ZAGREB-SLAVONSKI BROD

Čazmatransovi autobusi polaze za Slavonski Brod

  • 7:30, 11:00, 12:00, 14:30(radnim danom i subotom), 16:00, 16:30 (radnim danom) i 19:00 

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti 90 dana na domaćim linijama te čak do 180 dana za linije prema Njemačkoj. Saznajte više o polascima za povratak iz Slavonskog Broda - Autobusna linija Slavonski Brod - Zagreb.

KUPITE KARTU ZAGREB - SLAVONSKI BROD
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!