• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Zagreb - Zadar

Na relaciji Zagreb - Zadar Čazmatrans prometuje s najviše dnevnih polazaka. Možete izabrati između 15 polazaka dnevno, prvi polazak je u 6:00, a posljednji u danu u 23h.

Čazmatrans Bus Zagreb-Zadar

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Zadar direktnim linijama, autocestom, za samo 3,5 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Autobusne karte možete kupiti online po najpovoljnijim cijenama već od 54,50 kn. Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI ZAGREB - ZADAR

Svaki dan, Čazmatransovi autobusi polaze za Zadar

  • 6:00, 8:30, 12:30, 14:30 (petkom), 16:00, 18:00 (petkom i nedjeljom), 21:00 (radnim danom i nedjeljom), 23:00

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti do 180 dana na pojedinim linijama. Saznajte više o polascima za povratak iz Zadra - Autobusna linija Zadar-Zagreb.

KUPITE KARTU ZAGREB-ZADAR
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!