O nama

Čazmatrans – Nova je društvo s ograničenom odgovornošću čija je osnovna djelatnost cestovni prijevoz putnika u zemlji i inozemstvu.

Premda pod nazivom tvrtke Čazmatrans – Nova d.o.o. poslujemo od 2007. godine, temelji poslovanja utvrđeni su još 1949. godine, kad je osnovano poduzeće za cestovni prijevoz putnika i robe poznato kao Čazmatrans, što znači da u kontinuitetu poslujemo više od 70 godina.

Čazmatrans se danas na tržištu pojavljuje kao Grupa koja je po veličini ostvarenog ukupnog prometa, imovni kojom raspolaže, broju zaposlenih i broju vozila, vodeći cestovni prijevoznik na području Republike Hrvatske.

Čazmatrans – Nova je osnivač i vlasnik ostalih društava koja posluju u Grupi Čazmatrans: Čazmatrans Promet d.o.o., Čazmatrans Vukovar d.o.o. i Čazmatrans - putnička agencija d.o.o. 
U Grupi je povezano društvo Autotransport d.d. Šibenik.

Sjedište društva je u Čazmi, a poslovanje svih društava odvija se preko vrlo razgranate mreže poslovnih jedinica koje pokrivaju gotovo cijelu Hrvatsku od Slavonije preko središnje i sjeverozapadne Hrvatske do Dalmacije, u kojima su alocirani ljudski resursi te materijalna i nematerijalna imovina društva.
 
Grupa Čazmatrans danas zapošljava 1.200 djelatnika, koji pružaju prvenstveno prijevozne usluge u cestovnom prometu sa preko 650 autobusa, kojima se godišnje napravi 34.000.000 km u svim oblicima tuzemnog i međunarodnog prijevoza.

Naša je misija nastaviti dugogodišnju tradiciju pružanja usluga cestovnog prijevoza putnika, nastojati se kvalitetom usluge približiti potrebama i sigurnosti naših putnika te stalnim unapređivanjem resursa i znanja pridonijeti uspješnom razvoju poduzeća.

Da bismo u tom uspjeli vizija nam je doprinijeti kvaliteti življenja unapređujući kvalitetu i sigurnost putovanja te razvijajući poslovna rješenja koja su u skladu s očuvanjem okoliša.

Politika kvalitete i okoliša

 

 

 

  • Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!