• Nismo pronašli traženo polazište. Molimo pokušajte ponovno.
  • Nismo pronašli traženu destinaciju. Molimo pokušajte ponovno.
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina

Autobus Zagreb - Osijek

Čazmatransova linija Zagreb - Osijek vozi  puta dnevno, i  puta dnevno u povratku za Zagreb. Prvi polazak iz Zagreba za Osijek je ujutro u 7:30, a posljednji u danu u 19h.

Akcija: Čazmatrans Bus Zagreb-Osijek

- Brzo, povoljno i ugodno

Modernim, udobnim i klimatiziranim Čazmatransovim autobusima stižete u Osijek za manje od 4 sata. Svi naši autobusi opremljeni su wi-fi internetom kojim možete besplatno surfati za vrijeme vožnje.

Online kupovina karata je jednostavna, u samo nekoliko koraka, odaberite relaciju, datum, vrstu karte i tip putnika. Platite kreditnom ili debitnom karticom i vaša karta stiže na email adresu koju s mobitela možete pokazati vozaču prilikom ulaska u autobus.

POLASCI ZAGREB-OSIJEK

Svaki dan, Čazmatransovi autobusi polaze za Osijek u: 

  • 7:30, 12:00, 16:00 i 19:00 (ne prometuje subotom)

Čazmatrans ima najrazgranatiju mrežu autobusnih linija u Hrvatskoj i prema inozemstvu. Uz velik broj polazaka i povezanih putovanja s presjedanjem, Čazmatransom putujete po povoljnim cijenama, sigurno i udobno.

Po povoljnim cijenama dostupne su vam i povratne autobusne karte s rokom valjanosti 90 dana na domaćim linijama te čak do 180 dana za linije prema Njemačkoj. Saznajte više o polascima za povratak iz Osijeka - Autobusna linija Osijek - Zagreb.

KUPITE KARTU ZAGREB-OSIJEK
Za sva pitanja i informacije obratite nam se na: ekarta@cazmatrans.hr ili kontakt telefoni
Sigurna online kupovina
Čazmatrans Mobile App
Putuj s Čazmatransovom mobilnom aplikacijom.
Brzo, jednostavno, sigurno!